Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Husmanskost Falkenberg

Husmanskost i Falkenberg. Välkommen till Lokal Diner Susedalen. Restaurangen är belägen på rastplats Susedalen utmed E6 mellan Halmstad och Falkenberg. Här erbjuds du vällagad och smakrik husmanskost med hög kvalité, baserad på svenska råvaror med vissa lokala inslag.

Husmanskost Falkenberg | Lokal Diner Susedalen

Välkommen till Lokal Diner Susedalen

Restaurangen ligger på vackra Susedalens rastplats utmed E6. Här erbjuder vi svensk husmanskost, a la carte meny, mackor, fikabröd, godis mm.

Vi lagar husmanskost med smak av Halland, i största mån baserat på råvaror från lokala gårdar och producenter i närområdet. Vi erbjuder också hembakade kakor och bullar till kaffet. Självklart kan man köpa glass i både strut och bägare på sommaren! Menyn varierar både med säsong och från vecka till vecka.

I restaurangen kan du sätta dig i vår bordsservering där stora panoramafönster ger en vacker utsikt över parken och omgivande grönområden. Vid fint väder expanderar restaurangen till en stor uteservering där du kan slå dig ner på terrasserna utanför. Eftersom restaurangen ligger i direkt anslutning till en omsorgsfullt planerad miljörastplats finns det goda möjligheter att ta en paus från bilkörandet, både med god mat och med en promenad på stigarna som slingrar sig genom grönområdet.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående menyn, restaurangen, bokning eller något annat!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information