Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Hudvård Falkenberg

Hudvård Falkenberg - Välkommen till Hudsalongen! I vår hudvårdssalonghar vi ett stort utbud av hudvårdsprodukter från Exuviance. Hudsalongen erbjuder hudvård, hårborttagning, skönhetsvård, rådgivning, kroppsbehandling samt hudvårdsprodukter från Exuviance. Varmt välkommen till oss på Hudsalongen!

Hudvård i Falkenberg| Hudsalongen Halmstad

VÄLKOMMEN TILL HUDSALONGEN HALMSTAD
HUDVÅRDSPRODUKTER & ANSIKTSBEHANDLING I HALMSTAD

BEHANDLINGAR
- Hudvård
- Hårborttagning
- Skönhetsvård
- Rådgivning
- Kroppsbehandling

HUDVÅRDSPRODUKTER
I vårt sortiment hittar ni produkter från Beautylash, Blinc, Evy och Exuviance

EXUVIANCE
Exuviance är en populär hudvårdsserie som vi på Hudsalongen använder i våra behandlingar. Alla produkter från Exuviance är dermatologiskt och allergitestade. Produkterna har inte testats på djur vid framställningen. Exuviance är ett medicinskt företag där allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat, allt för att användarna ska känna sig trygga.

Exuviance är utvecklad av de två professorerna, Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu. De är upphovsmännen bakom AHA-teknologin (Hydroxy Acid) som ligger till grund för den moderna hudvården. Exuviance är den nya generation AHA och som genom en exklusiv PHA-syra (Poly Hydroxy) passar till alla sorters hudtyper.

Exuviance motverkar acne och oren hy och minskar förekomsten av rynkor med mer än 30%. Produkten är till för både ansikte och kropp, och passar alla sorters hudtyper. Exuviance passar, tack vare den nya generationen av AHA, till och med personer med ömtålig hud, problemhud som Acne Vulgaris, Acne Rosacea, ärr, pigmentfläckar, atopiskt eksem m.m. Kombinationen av produktens skonsamma syror resulterar i ett jämnare och renare utseende.

Exuviance är vägen till frisk skönhet för män och kvinnor!

Klicka här & läs mer på exuviance.se

ÖPPETTIDER
Måndag till fredag kl. 10.00 - 18.00
Lördagar & övriga tider enligt överenskommelse

KONTAKTA OSS
Adress. Fredsgatan 13, 302 46 Halmstad
Telefon. 035-24 11 770
E-post. info@hudsalongenhalmstad.se

Klicka här & boka tid

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information