Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Hembakat Falkenberg

Hembakat i Falkenberg. Letar ni efter hembakat bröd i Falkenberg? Kom då in till oss på Lokal Diner. Alla vår mat lagas på plats och enligt beställning. Här erbjuds du vällagad och smakrik mat med hög kvalité, baserad på svenska råvaror med vissa lokala inslag.

Hembakat Falkenberg | Lokal Diner

Välkommen till Lokal Diner Susedalen

Rastplatsen byggdes 1996 av dåvarande Vägverket som skapade en plats med stenmurar, dammar och en grön oas. Här kommer du att kunna njuta av maten i en fantastisk miljö. Vår mat lagas från grunden och vi använder minimalt med halvfabrikat.

Susedalen är en historisk plats, där man hittat lämningar från boplatser daterade så tidigt som på 500-talet. Man har även hittat något som kallas Guldgubbar. En guldgubbe är en artefakt från järnåldern som består av en liten bleckplåt, 10-18 mm hög, i guld eller guldlegering med människofigurer på. Dessa guldgubbar har hittats på flera platser i Sverige, och vi använder en ny ritad version som en symbol för en koppling till det genuint svenska, det som är odlat och producerat i närheten med korta transporter och höga krav på kvalité.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information