Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Helande konst Falkenberg

Helande konst i Falkenberg. Vill du pröva på ett nytt sätt att slappna av. Kontakta då mig på Sagarmatha Creation. Tillsammans kan vi skapa helande konst, hjälpa dig med stress, smärta, oro, mentala spänningar eller bara ladda dina batterier med ny livsenergi. Helande konst är en ny typ av terapi.

Helande konst Falkenberg | Sagarmatha Creation

Välkommen till Sagarmatha Creation

Till mig kommer du om du känner att du behöver hjälp med stress, smärta, oro, mentala spänningar eller bara ladda dina batterier med ny livsenergi pröva då på att skapa helande konst.

Du kanske vill pröva på ett nytt sätt att bli av med stressen, då kan vi erbjuda helande konst där genom skapandet lättar på trycket.

När du kommer till mig möts du av en miljö som skapar en stillhet och välbefinnande där vi kan skapa helande konst. Vi börjar med en stund i tystnad för att ni ska hinna landa, vi samtalar sedan om det du behöver ha hjälp med.

Kanske är det ett samtal som just du behöver för att se på ditt mönster, livssituation eller din smärta. Därefter får du lägga dig en stund på bänken där jag öppnar upp för den helande konst energin som just du behöver.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information