Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Djurskola Falkenberg

Djurskola i Falkenberg. Vill ert barn lära sig mer om djuren och naturen? Kontakta då oss på Bokbackens Djurskola. Syftet med vår djurskolan är att barn ska få kunskap om djur och natur. Om barn får tidigt möjlighet att känna sig hemma i naturen, större är chansen då att de bär med till vuxen ålder.

Djurskola Falkenberg | Bokbackens Djurskola
Bokbackens Djurskola

Djurskola Falkenberg | Bokbackens Djurskola

Välkommen till Bokbackens Djurskola

Umgänget med djur kan ge många positiva effekter och ger ett rent fysiskt välbefinnande men tränar även upp empatiska förmågor. För att umgänget med djur och natur ska ge dessa positiva effekter krävs handledning och utbildning i djurens behov och skötsel.
 

Utav djuren vi har i våra skola finns

Kaninerna

Kaninerna på Bokbacken går i hagar, boxar eller generösa burar. Vi har kaniner i raserna dvärg Vädur, Lejonhuvad kanin samt hoppkorsningar. Vi har kaninungar på våren och hösten.

Alpackorna

På Bokbacken finns en uppfödning av alpacka med syfte att få fram bra djur och ull. Alpacka ull är bland världens finaste naturfiber.

Hönsen

Hönor är perfekta nyttodjur. På gården bor det ca 10 vuxna hönor med tupp och kycklingar. Vi har hönor i olika raser. Just nu i raserna Dvärg Kochin, Whyandotte, Playmouth Rock


Bokbackens Djurskola
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information