Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Bygghandel Falkenberg

Välkommen till Köingeortens Lantmän Ek. förening -din lokala bygghandel i Falkenberg. Vi arbetar mot företag såväl som privatpersoner. Inriktningen är produkter inom bygghandel, lantbruk, trädgård, maskin, husdjur och bygg med kapacitet att fungera som en mindre brädgård

Bygghandel i Falkenberg | Köingeortens Lantmän Ek. förening
Köingeortens Lantmän Ek. förening

Bygghandel i Falkenberg | Köingeortens Lantmän Ek. förening

Välkomna till Köinge Lantmän!

Köinge Lantmän bildades 1902 som en av Sveriges första kooperativa lantmannaföreningar.

Idag är vi en välskött ekonomisk förening med ett hundratal medlemmar i Köinge med omnejd.

Varuhuset är strategiskt belägen mellan Falkenberg och Ullared. Här kan man botanisera bland nästan 6000 artiklar i en genuint lantlig miljö på flera våningsplan. Vår personal hjälper er att hitta rätt oavsett om ni är proffs eller amatörer, vare sig ni letar budget eller lyxutförande. Utbudet präglas av lokala produkter från starka leverantörer.

Vi arbetar mot företag såväl som privatpersoner. Inriktningen är produkter inom bygghandel, lantbruk, trädgård, maskin, husdjur och bygg med kapacitet att fungera som en mindre brädgård. Med skarp produktkunskap och näsa för problemlösning hjälper vi er att hitta rätt i urval och hela paket. Har vi inte varan i lager, beställer vi gärna eller guidar dig vidare i rätt riktning.

Välkomna till oss !

Läs gärna mer på vår hemsida om oss och våra produkter!

 

Östervägen 9

311 61, Ullared

Tel 0346-230 60

info@lantmanna.com

Köingeortens Lantmän Ek. förening
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information