alla kategorier

Alla Kategorierbil
bygg
data och it
företagstjänster
skönhet och hälsa
städning
övriga branscher
Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Billackering i Falkenberg

Gäller det billackering? Välkommen till oss på Vessige Nisse´s Lack & Bil i Falkenberg! Vi erbjuder billackering, plastreparationer, spot repair m.m. Välkommen till Vessige Nisse´s Lack & Bil Falkenberg på Ringvägen 5 i Vessigebro.

Billackering Falkenberg | Vessige Nisse´s Lack & Bil

Billackering Falkenberg | Vessige Nisse´s Lack & Bil

Vessige Nisse´s Lack & Bil AB
Vi älskar billackering!

Och det gör vi fortfarande efter alla dessa år i branschen. Vi är ett härligt gäng som älskar att jobba med varandra och producera det resultat du förväntar dig!


Plastreparationer
På bilar finns det gott om plastdetaljer som exempelvis en stötfångare. Istället för att köpa en ny när den går sönder går det oftast att reparera plastdetaljen i fråga. När du väljer att reparera gör du ett mycket ekonomiskt val eftersom det nästan i regel, alltid är billigare att reparera än att köpa nytt.

Spot repair
Något som inte är allmän kunskap idag är en så kallad spot repair. Du ska kanske backa på ett nytt ställe och råka skrapa i bilen på någonting. Då kan man göra en spot repair, det vill säga att du lackar på det skadade området för att återställa det skadade området så att det blir som nytt.

Lackering
Det finns många anledningar till att man kan vilja lacka sin bil. Kanske rustar du upp en gammal pärla eller kanske är det dags för en unik och häftig lack på din nya bil. Oavsett vilken anledning du har till att utföra en lackering finns våra erfarna och professionella medarbetare till hands. Vi kan hjälpa dig med alla frågor som berör billackering.

 

Kontakt
Tel. 0702-82 80 72
Adress. Ringvägen 5, 311 64 Vessigebro
E-post. info@nisseslack.se
Hemsida. www.nisseslack.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information