Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Bageri Falkenberg

Bageri i Falkenberg. Vill ni pröva på ett nytt bageri? Kom då in till oss på AVE Kultur. Ni är välkomna till vårt gårdsbageri där vi bakar bröd, bullar och andra goda ätbara bakverk. Vårt mål är att ge flera människor möjligheten att få äta gott, näringsrikt och hälsosamt bröd!

Bageri Falkenberg | AVE Kultur AB | Adress: Fridhemsvägen 11

Välkommen till AVE Kultur AB

Vi är Andrée och Emelie, två personer som brinner för hantverk, småskalighet och hållbarhet. Vi började baka eget surdegsbröd hemma i vårt kök efter en utomlandssemester i Frankrike, ett litet intresse som växte sig större och större. 

Vi tror på ekologi och försöker att använda endast ekologiska ingredienser i vårt bageri. När vi bakar bröd så gör vi det på enbart surdeg, ingen jäst. Vi anser att det är viktigt degen får vila under en längre tid(minst 12 h) för att mjölets kapsel ska kunna "blomma ut" och därmed skapa mer näring till brödet. 

Om degen inte får vila hinner inte mjölets kapsel utveckla sig och därmed förblir stängd och man går miste om en bra näringsprodukt. På vårt bageri tror vi även på hantverk och använder därför hantverksmjöl.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information