alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Arbetsledare - Provningsansvarig

Arbetsledare - Provningsansvarig
F Detta är en annons från ett företagBakgrund
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning eller erfarenhet från annat elektriskt arbete. Du får gärna vara en etablerad skåpbyggare inom el och automation. Läsa och förstå elritningar samt goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som elmontör är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och god förmåga att skapa förtroende, både internt och externt. Du är produktionsinriktad och har ett starkt intresse för teknik och människor.


Ditt jobb som arbetsledare – provningsansvarig
Gillar du att arbeta i en miljö med härliga medarbetare, högt tempo och stor mått av laganda? Då är detta rätt utmaning för dig. I rollen som arbetsledare – provningsansvarig ansvarar du för produktionen som idag består av 8 montörer inklusive logistik. Du fördelar inkommande arbeten till rätt montör, följer upp och utför sedan själv test av de färdiga produkterna.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
• Fördelning av produktionsrelaterat arbete
• Stödfunktion till produktion
• Utförande av kvalitetskontroll och test


Om företaget
Centralsystem är ett mindre företag med tillverkning och försäljning i Sverige. Företaget är ett dotterföretag till C-elec AB. Vi konstruerar och bygger elcentraler, fördelningscentraler, kabelskåp och ställverk till svenska elgrossister och installatörer. Utförligare information finner du på: www.centralsystem.se


Arbeta i Centralsystem
Våra grundpelare utgörs av:

• Kompetens
• Kvalitet
• Förtroende


Vår vision
Teknik och kunnande i ständig utveckling


Ansökan och kontaktperson
Låter detta som en intressant utmaning? Välkommen att skicka din ansökan till med ett uppdaterat CV till mikael@centralsystem.se och ett personligt brev senast 2018-09-28. Vi gör vårt urval löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Mikael Olsson Tel 0346-713 051 eller Joakim Maynard Tel 0346-734 001.

7 september 2018

Falkenbergtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information