alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Sökområde Falkenberg Halland Sverige

Underbara ragdoll kattungar

  • Underbara ragdoll kattungar
  • Underbara ragdoll kattungar
  • Underbara ragdoll kattungar
Den 25/7 fick min otroligt duktiga och vackra Stella en kull på 8 underbart söta, friska och sociala små. Mamma Stella är 75% ragdoll 25% siames, korthårig och brunmaskad med hyfsat tydliga siamesdrag. Även pappan är en riktig snygging, renrasig blåmaskad ragdoll (långhårig) med stamtavla.

Kattungarna är precis 4 veckor fyllda/fortfarande små så jag kommer att hålla annonsen uppdaterad med bilder och info i takt med att ungarna växer och kön, färger etc säkerställs. I nuläget ser det ut som att det är minst 3 hanar i kullen och att 2 av 8 är blåmaskade (största killen och en liten hona), övriga brunmaskade varav en har lite mörkare/beige färg än de andra som är väldigt ljusa/vita än så länge. Mer bilder kommer som sagt men kan redan nu skicka fler till dig som är intresserad.

De är leveransklara vid 12 veckors ålder den 17/10 och är då avmaskade, vaccinerade och chippade.

Kattungarna finns att hämta eller besöka i Höganäs i Skåne men kan vid leverans förhoppningsvis, om du är flexibel med datum, transporteras till platser mellan Skåne-Sthlm då resor däremellan görs med jämna mellanrum (bekräftar om så kommer att förbli fallet så fort jag vet).

Jag säljer ENBART till seriösa pålitliga köpare som kan erbjuda katterna kärlek, omvårdnad och ett tryggt för-alltid-hem.

Avgift för att tinga en kattunge är 1500 kr (dras sedan av på fullt pris vid köp).

OBS vid ånger efter betald tingningsavgift vill jag upplysa om att det inte är möjligt att få avgiften återbetald.

Jag föredrar att vid första kontakt bli kontaktad via e-post.

Så du som vill bli med katt och är seriös/lämplig kattägare, har några funderingar eller vill ta en titt/hälsa på kattungarna, skicka ett mail eller ring/smsa om jag inte skulle svara på mailen :)
6 500 kr19 augusti

Falkenbergtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information